Premier League: «Απέδρασε» από τη Λέστερ η Άρσεναλ και ανέβηκε στην 4η θέση

Κέρδισε 2-0

Νίκη… χρυσάφι για την Άρσεναλ μέσα στο King Power!

 

 

Με μία μεγάλη εμφάνιση, η Άρσεναλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Λέστερ, έδειξε για άλλη μία φορά πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ανέβηκε την 4η θέση με 17 βαθμούς, πιάνοντας τη Γουέστ Χαμ.

Μυθική εμφάνιση του Άαρον Ράμσντεϊλ που έκανε το παιχνίδι της ζωής του!

Ο αγώνας

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν στους Λονδρέζους για να ανοίξουν το σκορ και να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Μπουκαγιό Σακά έκανε το κόρνερ και ο Γκάμπριελ την έστειλε στα δίχτυα του Σμάιχελ με μία φοβερή κεφαλιά για το 1-0!

Η Άρσεναλ είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο ημίχρονο και λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ! Σκόρερ αυτή τη φορά ο Σμιθ Ρόου που εκτέλεσε τις «αλεπούδες» με ένα εκπληκτικό πλασέ και σημείωσε το 2-0.

Η Λέστερ άγγιξε το γκολ λίγο πριν τις καθυστερήσεις, ωστόσο ο Ράμσντεϊλ έκανε την επέμβαση της ζωής του, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαν φάσεις, ωστόσο ο Ράμσντεϊλ κράτησε και έδωσε στην ομάδα του ένα τεράστιο «τρίποντο» μέσα στην έδρα της Λέστερ.

Λέστερ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Σάκα (84′ Πεπέ), Πάρτεϊ, Λοκονγκά, Σμιθ – Ρόου (90′ Κολάσινατς), Λακαζέτ (58′ Έντεγκααρντ), Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ: Σμάιχελ, Αμάρτεϊ (46′ Μπαρνς), Έβανς, Σογιούντσου, Καστάν, Τίλεμανς, Σουμαρέ, Τόμας, Μάντισον (71′ Ντάκα), Ιεανάτσο (46′ Λούκμαν), Βάρντι