Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης έβαλε τον Πλεύρη υπουργό γιατί οι αντιεμβολιαστές είναι ακροδεξιούληδες και τους καταλαβαίνει

Σχολίασε τον κυβερνητικό ανασχηματισμό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Art, ο Γιώργος Καρατζαφέρης κλήθηκε να σχολιάσει τον κυβερνητικό ανασχηματισμό, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον Θάνο Πλεύρη, ο ίδιος δήλωσε ότι: “Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν και το πουλέν της δικιάς μας κοινοβουλευτικής ομάδας, γιατί όπως και να το κάνουμε, η μισή κοινοβουλευτική μας ομάδα σήμερα κυβερνάει τον τόπο”.

Όσον αφορά τα αίτια της Υπουργοποίησης του “πουλέν” του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε τα εξής: “Τον έκανε για έναν λόγο. Γιατί το μέγιστο ποσοστό όλων των ανεμβολίαστων, είναι ακροδεξιούληδες. Όλοι τους. Έβαλε έναν άνθρωπο που τους καταλαβαίνει”.

Η δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη αναμένεται να δώσει επιχειρήματα στην αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για ανασχηματισμό με ακροδεξιά χαρακτηριστικά, αφού στη νέα

κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετέχουν 3 στελέχη του ΛΑΟΣ. Είναι εκτός του Θάνου Πλεύρη, ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

 

Δείτε το βίντεο: