Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο». Κυριακή 28 Μαρτίου 2021. Ο Υπουργός Υγείας συνομίλησε με ασθενείς που είχαν προσέλθει στην εφημερία, γιατρούς και νοσηλευτές και πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους Διευθυντές. ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ/ STR

Κικίλιας από Τζάνειο: Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς

Ευχαρίστησε υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Υγείας.

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο υπουργός διαπίστωσε πως σήμερα στο «Τζάνειο» η γενική του εφημερία «είναι λίγο καλύτερη από ό,τι την προηγούμενη φορά».

 

Ο ίδιος συνομίλησε με ασθενείς που είχαν προσέλθει στην εφημερία, γιατρούς και νοσηλευτές και συναντήθηκε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και τους διευθυντές.

 

Όπως τόνισε, η διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας, η διοίκηση του Νοσοκομείου, ο διευθυντής της ΜΕΘ, η προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, οι γιατροί κι όλο το υγειονομικό προσωπικό

 

«Έχουν δώσει όλο τους το είναι σε αυτή την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Αντιμετωπίζουμε μια πανδημία, δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς αυτό, μια τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας. Βλέπετε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανταποκρίνεται και με το παραπάνω και εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων: των ιδιωτικών Θεραπευτηρίων και των στρατιωτικών Νοσοκομείων και ιδιωτών γιατρών. Σε αυτή τη μάχη για να σωθεί έστω και μια παραπάνω ανθρώπινη ζωή, δεν περισσεύει κανείς.