Πάτρα: Δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην οριστική υπογραφή των συμβολαίων πώλησης του σπιτιού της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα που θα χρειαστούν για την υπεράσπιση της προφυλακισμένης 33χρονης, προχώρησε το πρωί η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου.

Κατά την άφιξή της στο γραφείο του συμβολαιογράφου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

Ο αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος έχει ήδη μπει στο οίκημα από καιρό και κάνει διάφορες εργασίες ανακαίνισης, αποκάλυψε στον δημοσιογράφο πως ανακάλυψε σε ένα σημείο του σπιτιού ένα σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έχει γραφεί από την ίδια όχι σε παιδική – εφηβική ηλικία, αλλά πολύ πιο πρόσφατα, όπως υποστήριξε.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως και το γεγονός πως μαθεύτηκε το γεγονός της υπογραφής των συμβολαίων, με αποτέλεσμα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου, φαίνεται πως εξόργισαν το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Έτσι, κατά την έξοδό της από το γραφείο μετά την υπογραφή των συμβολαίων, η Ελένη Λεγάτου δεν έδωσε καμία απάντηση στα ερωτήματα του δημοσιογράφου, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς τον έσπρωξε και, όπως μετέφερε «στον αέρα» ο δημοσιογράφος, τον απείλησε.