Λύτρας: Η 12χρονη επισκέφτηκε παιδοψυχολόγο με ιδιωτική πρωτοβουλία – «Αδιανόητο» που συνελήφθη τόσο καθυστερημένα ο «Μιχάλης»

Κατά την εκτίμηση του δικηγόρου, όσοι θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί καθώς υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις εναντίον τους, είναι αρκετοί

Για την τελευταία σύλληψη αναφορικά με την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, τοποθετήθηκε ο Απόστολος Λύτραςδικηγόρος της μητέρας του ανήλικου θύματος.

Μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Λύτρας χαρακτήρισε «αδιανόητο» το γεγονός πως συνελήφθη τόσο καθυστερημένα ο επονομαζόμενος «Μιχάλης» που φέρεται να ήταν το «δεξί χέρι» του Ηλία Μίχου, ο οποίος εξέδιδε τη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

«Την έρευνα την έχουν αναλάβει η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας. Υπάρχουν και άλλοι…δηλαδή με τους ρυθμούς που πάνε εάν πρόκειται για 213 (εμπλεκόμενους) όπως έχει ειπωθεί, δεν θα τους πιάσουν ποτέ», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Κατά την εκτίμηση του δικηγόρου, όσοι θα έπρεπε να έχουν ήδη συλληφθεί καθώς υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις εναντίον τους, είναι αρκετοί. «Είναι δουλειά των Αρχών να κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να τελειώνει αυτό το μαρτύριο» προσέθεσε.

Μάλιστα ο κ. Λύτρας επισήμανε πως θα ήταν σημαντικό το 12χρονο κορίτσι να δει το πρόσωπο του «Μιχάλη» προκειμένου να είναι ξεκάθαρο εάν τον έχει δει από κοντά ή όχι. Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή της η ανήλικη έχει πει πως δεν έχει συναντηθεί μαζί του και πως συνομιλούσαν μόνο μέσω μηνυμάτων.

Παράλληλα τόνισε πως έχει καθυστερήσει πολύ να εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της 12χρονης και παράλληλα πως η κατάσταση του παιδιού είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

«Στην περιοχή που βρίσκεται δεν υπάρχει ψυχολόγος. Παιδοψυχολόγος υπάρχει σε μια κοντινή περιοχή από εκεί, τον έχει επισκεφτεί και τουλάχιστον έχει γίνει ένα ξεκίνημα με ιδιωτική πρωτοβουλία», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

«Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη μητέρα, μέρες που έρχονται. Τη ζητάνε όλα της τα παιδιά», κατέληξε ο κ. Λύτρας.