Κουκάκι: Ο δράστης είχε απειλήσει το θύμα πολλές φορές, αποκάλυψε ο αδερφός της 46χρονης (Βίντεο)

Ο αδερφός της 46χρονης πρόσθεσε ότι ο δράστης φοβέριζε και τα παιδιά τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στο Κουκάκι. Ο 55χρονος δράστης δεν δίστασε να πάρει τηλέφωνο τον γιο του και να του ανακοινώσει ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Λάβρος κατά του γυναικοκτόνου παρουσιάστηκε ο αδερφός του θύματος που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο συζυγοκτόνος φοβέριζε τα παιδιά τους, ενώ την ίδια την είχε απειλήσει πολλές φορές.

 

«Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δεν σηκωθήκανε να φύγουνε. Δεν ξέραμε τίποτα εμείς… Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν από νόμους στη ζούγκλα», είπε. Έκκληση σε όσους κακοποιούνται

Παράλληλα έκανε έκκληση σε όσους βιώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές να μιλούν σε ανθρώπους που εμπιστεύονται: «Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε.

Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Υπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί. Μια κουβέντα μόνο «μιλήστε»… ‘Όταν συσσωρεύεται ένα πρόβλημα είναι μια πληγή: όσο την ξύνεις, αίμα θα βγάζει. Ένα μήνυμα πρέπει να περάσει στην κοινωνία: να μιλήσουμε».