Εξοργισμένοι πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο στη Νίκαια

Πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από τα δικαστήρια Πειραιά

Δείτε το βίντεο.

 

 

Να λιντσάρουν τον 53χρονο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και κακοποίησε σκύλο στη Νίκαια, επιχείρησε το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.

 

 

Το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Πειραιά αποφάσισε την αναβολή της δίκης για τις 23 Οκτωβρίου. Αμέσως μετά αποχώρησε ο κατηγορούμενος από τις εγκαταστάσεις.

 

 

Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, άρχισαν να του πετάνε ό,τι κρατούσαν στα χέρια τους -μπουκάλια, καφέδες- ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

 

 

Ένας από τους συνοδούς του μπήκε «ασπίδα» ανάμεσα στο πλήθος και στον 53χρονο, ο οποίος μπήκε γρήγορα στο ταξί και φυγαδεύτηκε μακριά από τα δικαστήρια Πειραιά.

 

 

Ο καθηγητής που μαχαίρωσε το ζώο, φέρεται να δήλωσε ότι κρατούσε τον σουγιά γιατί ήταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

 

 

Ο ίδιος τόνισε πως το σκυλί του επιτέθηκε και για αυτό του έκανε κεφαλοκλείδωμα και το μαχαίρωσε στα πλευρά και στους πνεύμονες.

 

 

Ο δεύτερος δράστης -συνταξιούχος- δήλωσε ότι είχε άλλες υποχρεώσεις και ζήτησε αναβολή της δίκης.

 

 

Επίθεση σε σκύλο – Δείτε το video από τη στιγμή που οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο καθηγητή:

 

Αναβολή για 23/10/20 στα Δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ).- Οι δράστες που χτυπούσαν και μαχαίρωναν τον Έκτορα στην Νίκαια στις 13/10/20.

Δημοσιεύτηκε από Paola Elpaola στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020