Επίδειξη μόδας στις φυλακές Κορυδαλλού: Τις παρακολούθησε μέσα από το κελί και η Ρούλα Πισπιρίγκου (Βίντεο)

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν 20 κρατούμενες

Μια διαφορετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού (06/07) το απόγευμα της Τετάρτης.

 

 

Ειδικότερα, όπως φαίνεται, στις φυλακές έλαβε χώρα επίδειξη μόδας, στην οποία παρευρέθηκαν τόσο κρατούμενες, όσο και πλήθος κόσμου.

Τον ρόλο των μοντέλων στην εκδήλωση με τίτλο «Η θηλυκότητα δεν φυλακίζεται» ανέλαβαν συνολικά 20 κρατούμενες οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της διεύθυνσης των φυλακών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που έφερε στη δημοσιότητα την ιδιότυπη αυτή επίδειξη μόδας την πρωτοβουλία για αυτή είχε η σχεδιάστρια μόδας και απόφοιτη Νομικής Γεωργίας Χιόνη, σε συνεργασία με τη διευθύντρια του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού Γυναικών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου.

Η ανακοίνωση για το «κάστινγκ» έγινε στις φυλακές με τις 20 κρατούμενες που ανταποκρίθηκαν θετικά να μπαίνουν στον ρόλο τους και να συμπεριφέρονται καλύτερα και από επαγγελματίες μοντέλα.

Την παρακολούθησε και η Πισπιρίγκου

Την επίδειξη μόδας, όπως μετέδωσε «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρακολούθησε από το κελί της και η προφυλακισμένη για τη δολοφονία του παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν κατέβηκε στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς είναι ακόμα σε ισχύ τα ειδικά μέτρα ασφαλείας για το πρόσωπό της με αποτέλεσμα να παραμένει απομονωμένη στον πρώτο όροφο.

Δείτε βίντεο: