Δύσκολη η διαβίωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Μαλανδρίνου: «Έγινε απόπειρα κατά της ζωής του», λέει ο δικηγόρος του (Βίντεο)

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή. Έψαχνα να τον βρω» φέρεται να είπε ο κρατούμενος για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Στη μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου συζυγοκτόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στις φυλακές Μαλανδρίνου, αναφέρθηκε ο δικηγόρος του.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε λόγο για ξαφνική μεταγωγή στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Τι ανέφερε

«Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά μας για παραμονή στον Κορυδαλλό που είναι ασφαλής φυλακή» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης υπενθυμίζοντας ότι το περιστατικό απόπειρας επίθεσης σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από αλλοδαπό που είχε κινηθεί εναντίον του με πρόθεση κατά της ζωής του και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό.

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή. Έψαχνα να τον βρω» φέρεται να είπε ο κρατούμενος για τον Μπάμπτη Αναγνωστόπουλο όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε σε έναν άγνωστο χώρο γι’ αυτόν. Εμείς θα κάνουμε κινήσεις για άμεση επιστροφή του. Είναι επισφαλές να παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου» πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από τον ΑΝΤ1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις πρώτες του ώρες στη νέα φυλακή μιλάει στον πληθυντικό σε όλους έχοντας μαζί του βιβλία – ανάμεσά τους και νομικά – αλλά και πολλές φωτογραφίες της κόρης του, τη μητέρα της οποίας δολοφόνησε άγρια στα Γλυκά Νερά.

Δείτε βίντεο: