Ανδρέας Λοβέρδος στο timeline.gr: Αν γίνω αρχηγός μπορώ να εκτοπίσω τον Μητσοτάκη από το κέντρο (Βίντεο)

Αποφασισμένος για όλα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή του timeline.gr Out Of The Box, με πρώτο καλεσμένο τον Ανδρέα Λοβέρδο.

 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ που θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος δηλώνει αποφασισμένος και σίγουρος ότι μπορεί να «εκτοπίσει» τόσο τους αντιπάλους του στην διεκδίκηση της προεδρίας, όσο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Στόχος του είναι το Κίνημα Αλλαγής να γίνει δύναμη εξουσίας.

 

 

«Θα έκανα υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών πρώτης γραμμής»

 

Για το μείζον ζήτημα του εμβολιασμού στη χώρα μας, ο Α. Λοβέρδος δηλώνει ότι θα έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών πρώτης γραμμής. Ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικό τον εμβολιασμό και πως δε θα πρέπει χωρίς αυτόν να επιτρέπεται η συμμετοχή σε ορισμένες δραστηριότητες. Επίσης, υποστηρίζει πως είναι απαράδεκτο να μην εμβολιάζονται πρώτα καρδιοπαθείς πενηντάρηδες, αλλά υγιείς εξηντάρηδες.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έχουμε ανάγκη για μέτρα προστασίας των ευπαθών ομάδων. Μεγάλο επίτευγμα η άυλη συνταγογράφη, εγώ είχα κάνει την ηλεκτρονική».

 

 

«Είμαι κατά οποιασδήποτε εκδήλωσης αποτελεί μέσο μετάδοσης του κορωνοϊου»

 

Όσον αφορά ακόμα ένα θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα, αυτό της διεξαγωγής διαδηλώσεων και πορειών, πιστεύει ότι πρόκειται για μέγα λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι τις υποστηρίζει.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι 13 χρόνια αρχηγός κόμματος, είναι ασυγχώρητο αυτό που είπε για τις διαδηλώσεις». 

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να χαρακτηρίσει επίσης ως λάθος την επίσκεψη στην Ικαρία.

 

 

«Θα φανεί στην πράξη για τον νέο νόμο στα Πανεπιστήμια»

 

 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ερωτώμενος για τα νέα μέτρα στα Πανεπιστήμια, δήλωσε ότι θα φανεί στην πράξη αν είχε δίκιο η κυβέρνηση.

 

 

«Μέχρι τέλους στην τιμωρία των ενόχων της πλεκτάνης Novartis»

 

Ανυποχώρητος δηλώνει ο κ. Λοβέρδος για την υπόθεση Novartis, ενώ νιώθει περηφάνεια για τη συμμετχή του στις κυβερνήσεις Σαμαρά, Παπαδήμου, Παπανδρέου και Σημίτη.

Και συνεχίζει: «Δε συγχωρώ τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν συγγνώμη για τον προηγούμενο».

 

Για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη λέει: «Με τον Άδωνι είμαστε στενοί φίλοι, αλλά είναι δεξιός. Εγώ είμαι κεντροαριστερός».

 

 

Τέλος, μιλώντας για το πώς περνάει στην καραντίνα, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξομολογείται:

«Οι πιο μεγάλες διασκεδάσεις μου στην καραντίνα είναι η γυμναστική και το Netflix».

 

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: