Υπουργείο Υποδομών: Σύσκεψη υπό τον Γιώργο Γεραπετρίτη – Ανακοινώνει αλλαγές για τον ΟΣΕ

Ο υπουργός Υποδομών θα μιλήσει και για τα τρένα το προσεχές διάστημα

Σημαντικές ανακοινώσεις αναμένονται την Τετάρτη από το νέο υπουργό Υποδομών, Γιώργο Γεραπετρίτη, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου του από αυτό το πόστο. Φαίνεται ότι θα αλλάξουν συνολικά πολλά πράγματα στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί επαναλειτουργία των τρένων για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο κ. Γεραπετρίτης επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη και επισκέφτηκε το κέντρο Τηλεδιοίκησης ενώ είχε και σύσκεψη με συνεργάτες του στο υπουργείο Υποδομών. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Τετάρτη, ο κ. Γεραπετρίτης θα αναφερθεί στο πώς θα επαναλειτουργήσουν τα τρένα το επόμενο διάστημα αλλά και ποιες αλλαγές θα γίνουν συνολικά στον ΟΣΕ.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην επιστολή του πρωθυπουργού στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρο Ντογιακο, σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης είπε το αυτονόητο, να τρέξει η έρευνα για το δυστύχημα στα Τέμπη με γρήγορους ρυθμούς και να εξεταστούν όλα έτσι ώστε να βγουν στο φως, δηλαδή το τι συνέβη, ποιες συμβάσεις δεν έχουν υλοποιηθεί και ποια έργα που δεν έχουν προχωρήσει.