Βορίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Πολάκης στοχοποιεί μη πολιτικά πρόσωπα – Τον Παππά τον καταδίκασαν 13 δικαστές και όχι τα συμφέροντα

Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή

«Ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτηση του στοχοποιεί μη πολιτικά πρόσωπα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε ποια είναι η απόσταση που παίρνει θεσμικά η Κουμουνδούρου. Στη συνέχεια, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «προφανώς οι απόψεις Πολάκη δεν είναι κεραυνός εν αιθρία».

«Ο ήρωας»

Σε ότι αφορά την καταδίκη του Νίκου Παππά, ο υπουργός Εσωτερικών είπε χαρακτηριστικά πως τον καταδίκασαν 13 δικαστές και όχι τα συμφέροντα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι η λογική του αφηγήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «ο ήρωας Νίκος Παππάς που πήρε τα λεφτά από τους καναλάρχες και τώρα εκείνοι τον τιμωρούν». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για κρίση επικοινωνιακού χαρακτήρα.