Βιβλίο για το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ο Λαφαζάνης

«ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ»

Βιβλίο ετοιμάζει για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 2015 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, το βιβλίο θα «προβαίνει σε συνταρακτικές αποκαλύψεις και θα αναφέρεται σε σκληρές αλήθειας που θα πονέσουν και θα ανάψουν φωτιές».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολίασε και τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος σε πρόσφατη συνέντευξή του λέγοντας «να μην δίνουμε καμία αξία και σημασία» ενώ για την περίοδο της «Πρώτη φορά Αριστερά» υποστήριξε: «Σαγηνεύτηκαν οι περισσότεροι στην κυβέρνηση και στα κεντρικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ από την καρέκλα, τυφλώθηκαν και παραδόθηκαν πολύ γρήγορα και από εκεί και πέρα τα μεγάλα οράματα κουρελιάστηκαν, καταχωνιάστηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια και απέμειναν τα ψέματα, οι δικαιολογίες τα μικροπολιτικά παιχνίδια εξουσίας και η άνευ όρων παράδοση στην νέα “ευρωπαϊκή ιερά συμμαχία” και στο σύστημα. Δυστυχώς αυτή την τραγική εξέλιξη την έζησα να εκτυλίσσεται λεπτό προς λεπτό ως κινηματογραφική ταινία με μοιραίο τέλος».

Αναφορικά με το βιβλίο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ενώ οι δηλώσεις έγιναν πριν δημοσιευτεί το κείμενο απολογισμού του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο του καταλογίζονται ευθύνες για υψηλές προσδοκίες σε ό,τι αφορά τον ρόλο δυνάμεων, όπως η Ρωσία και η Κίνα.