Βίτσας στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Παύλος Πολάκης δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου

«Ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων» ανέφερε

«Μας προβληματίζουν γιατί ξέρουμε ότι στις εκλογές δεν υπάρχει αδιευκρίνιστη ψήφος τα πάντα διευκρινίζονται», δήλωσε σχετικά με τις δημοσκοπήσεις στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο Δημήτρης Βίτσας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής.

 

«Μας προβληματίζει η απόσταση που κρατά ένα κομμάτι του κόσμου από τα πολιτικά πράγματα, καθώς απογοητεύεται από τον τρόπο που λειτουργούν οι πολιτικές δυνάμεις και ιεραρχούν τα βασικά προβλήματα» ανέφερε ακόμη.

«Όταν έχεις 57 νεκρούς και ανοιχτό το θέμα, το ζήτημα δεν είναι το πώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε επίσης ο κ. Βίτσας.

Ακόμη, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Πολάκη ανέφερε: «Ο Παύλος δεν έπρεπε να συνεχίσει στην αντιπαράθεση με τον κ. Χατζηνικολάου».

Επιπλέον, σημείωσε πως ο Παύλος Πολάκης: «Είναι χρήσιμος γιατί είναι παθιασμένος με το κοινωνικό συμφέρον», ενώ τόνισε πως: «Ήταν τεράστιο λάθος η χρήση των φωτογραφιών των δημοσιογράφων».

«Έχει σημασία να κατανοήσει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος» είπε ακόμη.

Σχετικά με τις εκλογές και τη στάση που αναμένεται να κρατήσουν οι ψηφοφόροι, ανέφερε πως: «Υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να επιμείνουν και αυτό είναι το θέμα των προγραμματικών θέσεων».

«Ποια είναι η θέση μας για το τραπεζικό σύστημα. Πρέπει να μπει μια τράπεζα υπό κρατικό έλεγχο; Πρέπει να υπάρξει καθολικό πρόγραμμα βελτίωσης του σιδηροδρόμου; Πώς θα έχουμε ένα σύγχρονο κράτος;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο της μετεκλογικής συνεργασίας είπε: «Η πρότασή μας απευθύνεται προς το ΠΑΣΟΚ και το Μέρα25 ΛΑΕ».