Τζανακόπουλος: Για τα «κοράκια» των δανείων φταίει ο… Σημίτης – Πώς τον άδειασε ο Τσίπρας και παραδέχτηκε την ενοχή του (Βίντεο)

Βέβαια, η αλήθεια είναι διαφορετική εκθέτοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσω του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα

Στον αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης κοντραρίστηκαν σχετικά με τα funds και την αγορά των κόκκινων δανείων ο βουλετής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑΔημήτρης Τζανακόπουλος.

Απαντώντας στον κ. Κωνσταντινόπουλο, ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτή που νομοθέτησε για τη μεταβίβαση των κόκκινων δανείων σε funds, κάτι που οδήγησε σε σκάνδαλα όπως αυτό του Ανδρέα Πάτση, αλλά φταίει η κυβέρνηση… Σημίτη το 2003.

Βέβαια, η αλήθεια είναι διαφορετική εκθέτοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δια μέσω του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα! Ειδικότερα, στη συνέντευξη που πραγματοποίησε χθες ο τελευταίος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε πως το 2015, η κυβέρνησή του αναγκάστηκε υπό την πίεση της Τρόικας, «να νομοθετήσει, να δίνεται η δυνατότητα τα κόκκινα δάνεια από τις τράπεζες, για να καθαρίσει ο ισολογισμός των τραπεζών, να περάσουνε σε funds».