Το big deal του Ηλιάδη της Goldman, η καταγγελία Ανδρουλάκη, τα… γαλλικά του Βενιζέλου και η αποχώρηση της Πολιτοπούλου από την ΝΝ Hellas

«Και μια και συζητάμε για τράπεζες, σε αντίθεση με το project της Τράπεζας Αττικής, κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει να δούμε λευκό καπνό στην υπόθεση της εξαγοράς της Τράπεζας Σερρών από τους Εξάρχου, Μπάκο, Καϋμενάκη»

Πότε θα «παίξουν» οι Εξάρχου, Μπάκος, Καϋμενάκης με την Αττικής
– Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα στο τραπεζικό παρασκήνιο με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τους επιχειρηματίες Εξάρχου, Μπάκο, Καϋμενάκη να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της συμμετοχής τους στην Τράπεζα Αττικής δια της συγχωνεύσεως με την Παγκρήτια. Επειδή η σχετική συζήτηση έχει φουντώσει, χθες αργά το απόγευμα σήκωσα το τηλέφωνο και επικοινώνησα με έναν εκ των πρωταγωνιστών του σχετικού παρασκηνίου. Όπως μου εξήγησε, ακόμη και να ήθελαν οι τρεις επιχειρηματίες να συμμετέχουν σε μια τέτοια διαδικασία, αν δεν ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αττικής, ύψους 500 εκατ. ευρώ, κάθε τέτοια συζήτηση είναι χωρίς ουσία. Αυτό σημαίνει ότι το πιο αισιόδοξο… ραντεβού του συναγωνιστή Εξάρχου με την Αττικής, είναι σε κάνα χρόνο. Και μια και συζητάμε για τράπεζες, σε αντίθεση με το project της Τράπεζας Αττικής, κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει να δούμε λευκό καπνό στην υπόθεση της εξαγοράς της Τράπεζας Σερρών από τους Εξάρχου, Μπάκο, Καϋμενάκη.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr