Θεοδωρικάκος για κλείσιμο των συνόρων: « Η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν επιβεβλημένη»

ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την απόφαση για κλείσιμο των συνόρων, ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε κλείσιμο των συνόρων ήταν επιβεβλημένη και υπογράμμισε ότι αυτή εκφράζει όλους τους Έλληνες.

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε «όνειρα θερινής νυχτός» τα όσα δήλωσε, χθες, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού ο οποίος απείλησε ότι «θα δείτε τι έχει να γίνει από εδώ και πέρα στον Εβρο».

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι η Ελλάδα παραμένει ψύχραιμη και αποφασιστική και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ. Τα σύνορα μας είναι και ευρωπαϊκά σύνορα και τα φυλάμε με κάθε τρόπο. Δεν είμαστε εμείς που εργαλιοποιούμε ανθρώπους και φυλακίζουμε δημοσιογράφους. Δεν περνάει κανείς από τον Έβρο. Προστατεύουμε την πατρίδα μας από εισβολή μεταναστών που χρησιμοποιούνται από το καθεστώς (σ.σ. Ερντογάν). Η απόφαση του Πρωθυπουργού ήταν επιβεβλημένη. Το καθεστώς της Τουρκίας προσπαθεί να οργανώσει προκλήσεις και προβοκάτσιες. Αν νόμιζαν ότι επειδή ήταν Καθαρά Δευτέρα θα έπιαναν την Ελλάδα στον ύπνο, είναι βαθιά νυχτωμένοι».