Θεοχάρης στα Παραπολιτικά 90,1: Φυσιολογική η κινητικότητα βουλευτών και υπουργών – Η ΝΔ θα πρέπει να θέσει τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης και το όραμα για την επόμενη τετραετία

«Οι αποφάσεις του Πρωθυπουργού είναι πάντα θεσμικές και για το καλό της χώρας», τόνισε

Φυσιολογική χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χάρης Θεοχάρης, την κινητικότητα βουλευτών και υπουργών, με αφορμή τα τρία χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Secret», με τον Παναγιώτη Τζένο.

Για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών απάντησε πως οι αποφάσεις του Πρωθυπουργού είναι πάντα θεσμικές και για το καλό της χώρας.

Ακόμα, τόνισε πως η ΝΔ θα πρέπει να θέσει τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης και το όραμα για την επόμενη τετραετία, ώστε η επιλογή να γίνει –με πολιτικά κριτήρια- την πρώτη Κυριακή.

Κληθείς να σχολιάσει την παρέμβαση Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας, επισήμανε πως είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του Τούρκου προέδρου.

Όσον αφορά στα μέτρα στήριξης, σημείωσε ότι ανακούφισαν πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ εκτίμησε ότι η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής θα διαφοροποιήσει τον πληθωρισμό.

Έπειτα, ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ υλοποιείται με αμείωτους ρυθμούς και συνεχίζει να παράγει κυβερνητικό έργο.

Τέλος, για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει κινηθεί θεσμικά.