Συλλυπητήρια από Σακελλαροπούλου για την πολύνεκρη έκρηξη σε ορυχείο στην Τουρκία

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού προσωπικά, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην τραγική έκρηξη ανθρακωρυχείου στην Τουρκία»

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τα συλλυπητήρια της, καθώς και του ελληνικού λαού, στις οικογένειες των θυμάτων της πολύνεκρης έκρηξης σε ανθρακωρυχείο της Τουρκίας.

 

Ευχές για ανάρρωση στους τραυματίες

 

Με ανάρτηση στο twitter η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τονίζει ότι «ελπίζουμε να διασωθούν οι παγιδευμένοι ανθρακωρύχοι και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

 

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού και εμού προσωπικά, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στην τραγική έκρηξη ανθρακωρυχείου στην Τουρκία. Ελπίζουμε όλοι οι παγιδευμένοι ανθρακωρύχοι να διασωθούν και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» έγραψε στα αγγλικά η κα Σακελλαροπούλου.

 

Έτοιμη η Ελλάδα να στείλει βοήθεια

 

«Λυπηρό να ακούς για την τρομερή έκρηξη ορυχείου και την απώλεια ζωών στην επαρχία Bartin στην Τουρκία. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει άμεσα βοήθεια για να βοηθήσει στην αναζήτηση επιζώντων» ανέφερε νωρίτερα στο δικό του μήνυμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκρηξη στο ορυχείο στην Τουρκία.

Ενώ ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ευχαρίστησε το Νίκο Δένδια για τα συλλυπητήρια που εξέφρασε