Στη δεξίωση του Μπάκιγχαμ αύριο (3/12) θα παρευρεθεί ο Μητσοτάκης για δείπνο με τη Βασίλισσα

ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Αύριο βράδυ (3/12) θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση που θα δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ, στο Μπάκιγχαμ, στην οποία θα παρεβρεθεί και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο παλάτι θα υποδεχθεί τους ηγέτες η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μαζί της θα είναι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα ενώ στο δείπνο θα συμμετέχουν η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ο κόμης του Γουέσεξ, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλούτσστερ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα. Απόντες από το δείπνο θα είναι ο δούκας του Κέιμπριτζ και η κοντέσσα του Γουέσεξ, οι οποίοι έχουν άλλες επίσημες βασιλικές υποχρεώσεις εκείνο το βράδυ αλλά και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα καλωσορίσει τους ηγέτες του NATO και τις συνοδούς τους στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ αύριο, η οποία είναι μέρος των εκδηλώσεων που γίνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την ίδρυση της Συμμαχίας. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος θα βγάλουν με τους ηγέτες την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.