Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο συνταξιούχος σταθμάρχης που «ξενάγησε» τον Τσίπρα στον ΟΣΕ Θεσσαλονίκης

Είχε… προϋπηρεσία

Κάτοικος Ξάνθης, μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές είναι οι κομματικές ιδιότητες του συνταξιούχου σταθμάρχη, ο οποίος με θέρμη «ξενάγησε» τον Αλέξη Τσίπρα στον ΟΣΕ της Λάρισας.

Ο Σταθμάρχης, Γιάννης Κολλάτος, συνταξιούχος εδώ και 12 χρόνια, από το 2010, είναι άνθρωπος που «ανέλυσε» με πολλές λεπτομέρειες στον Αλέξη Τσίπρα, όλα όσα γίνονταν στο σταθμό και στο κέντρο τηλεδιοίκησης  από το … 2019.

Ο κ. Κολλάτος, το μεσημέρι της Δευτέρας, ξενάγησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στον Τοπικό Χειρισμό 1 (ΤΧ1) του ΟΣΕ. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας μίλησε για έγκλημα στα Τέμπη και αναρωτήθηκε τι ακριβώς θα εγκαινίαζε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την 1η Μαρτίου, αφού, όπως ενημερώθηκε, το κέντρο τηλεδιοίκησης βλέπει μόνο κάποια κομμάτια της διαδρομής προς την Ειδομένη και τον Στρυμόνα αλλά, όμως, δεν λειτουργεί.

Ο πρώην σταθμάρχης της Λάρισας, Γιάννης Κολλάτος, ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνομιλία του με τον Τσίπρα ότι μέχρι τον Ιούλιο του 2019 στη βάρδια ήταν δύο σταμθάρχες, ενώ τη μοιραία βραδιά ήταν μόνο ένας. «Είχαν προγραμματίσει ότι αυτά πρέπει να διαλυθούν όλα», ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Κολλάτος, παρουσιάστηκε ως άνθρωπος που γνώριζε κάθε λεπτομέρεια για την λειτουργία του σταθμαρχείου, παρ’ ότι ο ίδιος είχε παραιτηθεί από τον ΟΣΕ από το 2010.

Η δράση του πάντως ως μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, όπου και εξελέγη το 2017 είναι πλούσια.