Σκουρλέτης για Παπανδρέου: «Είναι ένα τοξικό πρόσωπο»

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ υπογράμμισε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι μια δοκιμασμένη λύση, με θετικό πρόσημο στη θητεία του κι αν ο ίδιος είναι εκ νέου υποψήφιος, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξει.

«Για να πάμε στην αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, πρέπει πρώτα να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Βάζουμε θετικό πρόσημο στη θητεία του. Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο πρόσωπο;» πρόσθεσε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε η απόλυτη αναφορά του στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου. Ερωτηθείς αν ο πρώην Πρωθυπουργός θα μπορούσε να ήταν μια καλή υποψηφιότητα ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για τις υποψηφιότητες του Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι πρόκειται για «χειρότερες περιπτώσεις και από τον Γιώργο Παπανδρέου».