Σκέρτσος στα Παραπολιτικά 90,1: Η πρώτη κάλπη θα δείξει που θέλουμε να πάει η χώρα

Τόνισε πως πρόταση είναι μια αυτοδύναμη ΝΔ με πνεύμα συνεργασιών με ευρύτερες συναινέσεις

«Η πολιτική έχει έναν και μόνο λόγο ύπαρξης να βελτιώνει και να κάνει καθημερινά καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή, ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Ακόμη, τόνισε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια από τα ίδια, η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη δεν είναι καθαρή και πως μοναδική πρόταση είναι εκείνη του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει πετύχει, μεταξύ άλλων, μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Εξέφρασε, επίσης, την προσωπική γνώμη πως πρέπει να υπάρχει ένα ήρεμο προεκλογικό κλίμα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη, για φορολόγηση σε μερίσματα και στις γονικές παροχές και στην τροπολογία που κατάθεσε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης στο Ευρωκοινοβούλιο, με την οποία ζητεί να σταματήσει η χρηματοδότηση του φράχτη του Έβρου.

Σημείωσε ακόμη πως η πρώτη κάλπη θα δείξει «που θέλουμε να πάει η χώρα».

Τόνισε πως πρόταση είναι μια αυτοδύναμη ΝΔ με πνεύμα συνεργασιών με ευρύτερες συναινέσεις.

Σημείωσε δε, πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να συνεργαστεί με τη ΝΔ και πως το κίνημα έχει όλες τις αναγκαίες πολιτικές για να πάει η χώρα μπροστά.

Σε ό,τι αφορά τις αποστασίες βουλευτών από άλλα κόμματα, απάντησε πως είναι ενδεικτικό του υπαρξιακού προβλήματος που έχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ερωτηθείς εάν ο Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος, απάντησε πως έκανε μια γενναία πράξη με την παραίτηση του.