Πυρά Βενιζέλου κατά Τσίπρα: Δεν έχει τέλος ο κατήφορος

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την τοποθέτηση του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πορίσματος της προανακριτικής Επιτροπής για την άσκηση δίωξης στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αναφορικά με την Novartis, εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος με ανάρτησή του στο facebook, κάνοντας λόγο για κατήφορο που δεν έχει τέλος

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Ο κ. Τσίπρας έλαβε το λόγο στο αρχικό στάδιο της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση της προκαταρκτικής επιτροπής να παραπεμφθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος και οι συνεργοί του στο Ειδικό Δικαστήριο και, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε απροκάλυπτα και ωμά, το εξής: Αν η Κυβέρνηση θέλει τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα εθνικής πολιτικής και ενόψει της προκλητικής, επιθετικής και παραβατικής συμπεριφοράς της Τουρκίας, πρέπει να εγκαταλειφθεί η διαδικασία διερεύνησης της σκευωρίας Novartis και του παραδικαστικού κυκλώματος που αποκαλύφθηκε στην υπόθεση Μιωνή. Πρέπει να αγνοηθούν οι αποκαλύψεις Καλογρίτσα, να μη δοθεί συνέχεια στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το Μάτι και γενικώς να σταματήσει κάθε πολιτική, δημοσιογραφική και δικαστική διερεύνηση των θεσμικών παρεκτροπών της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Δήλωσε μάλιστα ότι θα τοποθετηθεί ως προς το αντικείμενο της σημερινής διαδικασίας αφού ακούσει την αντίδραση του κ. Μητσοτάκη στην πρότασή του για τους όρους υπό τους οποίους μπορεί να διασφαλισθεί η εθνική ενότητα! Προφανώς δεν θυμάται ο κ. Τσίπρας ότι την περίοδο της κυβέρνησής του κάποιοι έδιναν πάντα τον τόνο της ευθύνης και της ενότητας σε όλα τα μεγάλα εθνικά θέματα παρότι ήσαν πάντα στο στόχαστρο της ανελέητης συκοφαντίας των κυβερνώντων και μιας διαρκούς απόπειρας “δολοφονίας χαρακτήρων”», συνέχισε ο κ. Βενιζέλος.