Πατέρας για πρώτη φορά ο Σεμπάστιαν Κουρτς

Ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του

Ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς και η σύντροφός του Σουζάνε Τιρ αναμένουν στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία στη Βιέννη.

 

 

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που σύντομα θα γίνουμε τρεις”, γράφει ο Σεμπάστιαν Κουρτς σε ανάρτησή του στο Facebook και στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του με την σύντροφό του σε αγροτική τοποθεσία.

 

“Μας περιμένει μία υπέροχη κοινή αποστολή, στην οποία προσβλέπουμε με μεγάλη προσδοκία. Παρακαλώ για την κατανόηση σας για το ότι διατηρούμε την ιδιωτική μας ζωή, ιδιωτική, όπως μέχρι τώρα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την απίστευτη χαρά”, σημειώνει ο 34χρονος καγκελάριος.

 

Με τις σημερινές ειδήσεις για την απόκτηση του πρώτου του παιδιού είναι πιθανό να ενταθούν και πάλι οι φήμες προσεχούς γάμου για το μακροχρόνιο ζευγάρι Σεμπάστιαν Κουρτς και Σουζάνε Τιρ, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί.