«Βράχος» για την Μαρίνα Πατούλη ο Πρίτσας – Στάθηκε «λαµπάδα αναµµένη» όταν προέκυψε η υπόθεση του χωρισµού της µε τον περιφερειάρχη Αττικής

Εκτός από τα παιχνιδάκια που κάνει µε διαιτητές και παράγοντες, εν προκειµένω το έπαιξε και σύµβουλος γάµου

Και µπορεί να µην έχει κάνει καµία δουλειά η εταιρεία των Πρίτσα και της (πρώην) Πατούλη, ωστόσο, όπως µαθαίνω, αυτό δεν έχει επηρεάσει και τόσο την ευρωστία της επιχείρησης. Και το αναφέρω αυτό γιατί, όπως ψιθυρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγµατα, στα ταµεία της Prime (όχι της ασφαλιστικής του συγχωρεµένου του Κοντοµηνά) έχουν εισρεύσει αρκετά χρήµατα. Μάλιστα παραµένουν (σχεδόν) ακούνητα (αν είναι δόκιµος ο όρος), αφού προς το παρόν η Μαρίνα, µε τη βοήθεια του Πρίτσα, άνοιξε ένα µαγαζί στη Μύκονο, πουλώντας ρούχα, τσάντες και δεν ξέρω τι άλλο!

Πάντως, µε αφορµή την κοινή εταιρεία της πρώην του Πατούλη και του πρώην ιδιοκτήτη του «Ασπρου πιάτου», ένας από τους καλούς (και διαχρονικούς) πληροφοριοδότες της στήλης µού αποκάλυψε ότι ο Πρίτσας ήταν ένας από τους ανθρώπους που στάθηκε λαµπάδα αναµµένη όταν προέκυψε η υπόθεση του χωρισµού της Μαρίνας µε τον Γιώργο.

Επειδή δεσµεύτηκα στον ρουφιάνο µου ότι δεν θα µεταφέρω τον διάλογο που είχαµε, και επειδή πρόκειται περί ευαίσθητων οικογενειακών δεδοµένων, δεν θα επεκταθώ περαιτέρω. Θα περιοριστώ σε ένα και µόνο. Οτι ο Πρίτσας, εκτός από τα παιχνιδάκια που κάνει µε διαιτητές και παράγοντες, εν προκειµένω το έπαιξε και σύµβουλος γάµου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 21/1