Σχόλια για την «εξαφάνιση» του Βασίλη Κικίλια από τα τηλεοπτικά στούντιο – Απόψε η… πρεμιέρα του υπουργού

Ο υπουργός Τουρισμού έκρινε σκόπιμο να μη βγει την ώρα που έβραζε το καζάνι της κοινωνικής οργής

Την απουσία προβεβλημένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίαςαπό τα τηλεοπτικά στούντιο, σχολιάζει η στήλη big mouth του powergame.gr, αναφέροντας ότι έχει σχολιαστεί κάπως αρνητικά η εξαφάνιση του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, που, αν και «επιστρατεύθηκε» από το Μαξίμου, μαζί με καμιά δεκαριά ακόμη στελέχη, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την… πρεμιέρα του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η στήλη υπουργός Τουρισμού, που προσέχει όσο ελάχιστοι την εικόνα του, έκρινε σκόπιμο να μη βγει την ώρα που έβραζε το καζάνι της κοινωνικής οργής, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί απόψε στον  ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth

Μπόλικη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, κυρίως σε παρασκηνιακό επίπεδο, σχετικά με την απουσία προβεβλημένων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος από τα τηλεοπτικά στούντιο. Για παράδειγμα, έχει σχολιαστεί κάπως αρνητικά η εξαφάνιση του υπουργού Κικίλια, που, αν και «επιστρατεύθηκε» από το Μαξίμου, μαζί με καμιά δεκαριά ακόμη στελέχη, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την… πρεμιέρα του. Προφανώς, ο υπουργός Τουρισμού, που προσέχει όσο ελάχιστοι την εικόνα του, έκρινε σκόπιμο να μη βγει την ώρα που έβραζε το καζάνι της κοινωνικής οργής. Έτσι, θα τον δούμε σήμερα, αν δεν κάνω λάθος στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Από κει και πέρα, ο Κικίλιας εκτιμώ ότι θα λειτουργεί στη λογική τού βλέποντας και κάνοντας.