Οι κακές δημοσκοπήσεις οδήγησαν τον Τσίπρα στην Κρήτη

Μετά την «παρέλαση» υπουργών και Μητσοτάκη, όπου ανακοίνωσαν έργα και έδωσαν λύσεις σε βασικά ζητήματα του νησιού

Έπειτα από πολύμηνη γκρίνια τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν λόγο για ηχηρή απουσία της ηγεσίας του κόμματος από την Κρήτη, τελικά ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για διήμερη περιοδεία σε Ηράκλειο και Λασίθι.

 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Κρήτη Πέμπτη και Παρασκευή, κατηγορώντας την κυβέρνηση από την Ιεράπετρα για «λάθη, παλινωδίες, αλαζονεία και ερασιτεχνικούς χειρισμούς».

Πέρασε από το νοσοκομείο της πόλης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας του κόμματος, Ανδρέα Ξανθό, τον τοπικό βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη και τον βουλευτή Ηρακλείου Νίκο Βαρδάκη, όπου ενημερώθηκε από στελέχη του νοσοκομείου για την πορείατης πανδημίας στην περιοχή, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, ενώ έστειλε μήνυμα -όπως είπε- στην κυβέρνηση «να μην τολμήσει να προχωρήσει σε συγχώνευση ή κλείσιμο νοσοκομείων και περιορισμό του υγειονομικού προσωπικού».

Επόμενος σταθμός του ήταν ο Άγιος Νικόλαος, όπου είχε επαφές με τοπικούς φορείς, ενώ η περιοδεία του έκλεισε την Παρασκευή στο Ηράκλειο, με περπάτημα στο εμπορικό κέντρο της πόλης, σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων και επιμελητηρίων και ανοιχτή ομιλία στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα του Μικρού Κούλε.

Πηγή: parapolitika.gr