Νίκος Παππάς: Οργή από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του διεθνούς μπασκετμπολίστα – Μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό του κόμματος

Αν ο Νίκος Παππάς προσπαθήσει να βρει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από την «Ανοιχτή Πόλη», θα δυσκολευτεί

Εκτός από τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά , που δίνει μάχη στο Ειδικό Δικαστήριο για να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τσάντες και SMS, υπάρχει και ο άλλος, ο… ψηλός.

Η πληροφορία -που δεν διαψεύστηκε- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του διεθνούς μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθηναίων (κατόπιν συνεννόησης Τσίπρα – Γιαννακόπουλου) έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην «Ανοιχτή Πόλη», τη δημοτική παράταξη του Νάσου Ηλιόπουλουυπάρχει «οργή», όπως μου μεταφέρθηκε. Γιατί; Επειδή δεν συμμετέχουν στη διαμόρφωση των αποφάσεων και επειδή γίνονται επιλογές χωρίς σεβασμό στους «αγωνιστές της παράταξης», εν προκειμένω σε αυτούς που έχουν δώσει τις μάχες στον Δήμο Αθηναίων.

Αν ο Νίκος Παππάς προσπαθήσει να βρει υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από την «Ανοιχτή Πόλη», θα δυσκολευτεί. «Μα, δεν είστε υπέρ μιας υποψηφιότητας που θα μπορούσε να στηριχτεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.;», ρώτησα. «Φυσικά», μου απάντησαν, αναφέροντας το όνομα του Λευτέρη Παπαγιαννάκη. Στην παρατήρησή μου ότι ο Παπαγιαννάκης θα ήταν δύσκολο να «χτυπήσει» τον Κώστα Μπακογιάννη, ο συνομιλητής μου με διαβεβαίωσε ότι «πρόσωπα υπάρχουν, αρκεί να στηριχτούν». Ενα από αυτά είναι ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, υπάρχουν όμως και άλλα.

Ανάμεσά τους και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές. Προς το παρόν, δεν θα πω όνομα, δεν θα θίξω οικογένειες…

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 21/1