Μεγάλες επιστροφές: Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου Λαλιώτης και Ρέππας

Όσο κι αν περνούν τα χρόνια, παραμένουν έξυπνοι παίκτες της πολιτικής

Έντονη πολιτική κινητικότητα παρατηρείται στα εσωτερικά του Κινήματος Αλλαγής μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Αρκετά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα έχουν εκδηλώσει τη στήριξή τους στο πρόσωπο του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ, με παλαιότερα στελέχη και σημεία αναφοράς στην ιστορία του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον 69χρονο πολιτικό.

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό τις τελευταίες ώρες, οι Κώστας Λαλιώτης και Δημήτρης Ρέππας ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ το τελευταίο διάστημα, με τους δύο πολιτικούς που παραμένουν στα μετ’όπισθεν της «Δημοκρατικής Παράταξης» να επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά πως όσο κι αν περνούν τα χρόνια, παραμένουν έξυπνοι παίκτες της πολιτικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ρέππας τον βοήθησε να σκεφτεί καθαρά το θέμα της υποψηφιότητάς του, καθώς του κωδικοποίησε τις επιλογές του ή αλλιώς, «βάζοντας σε τελίτσες» τα δεδομένα που θα προκύψουν μετά από την κίνησή του, ενώ τα λόγια για τον κ. Λαλιώτη περισσεύουν, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό το ότι πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ικανούς στα πολιτικά «μαγειρέματα».