Λατινοπούλου: Χαμός στο twitter – Το σχόλιο για τον «αναρχικό δράστη της Φολέγανδρου» και η μήνυση

Η αναφορά της στη χρήση του όρου «γυναικοκτονία» φαίνεται ότι εξόργισε αρκετούς χρήστες

Το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε στη Φολέγανδρο έσπευσε να σχολιάσει στο twitter η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ωστόσο η πολιτική χροιά που επέλεξε να δώσει στο θέμα και η αναφορά της στη χρήση του όρου «γυναικοκτονία» φαίνεται ότι εξόργισε αρκετούς χρήστες.

Η «γαλάζια» πολιτευτής σκαρφάλωσε για ακόμα μια φορά στην κορυφή των trends και τα σχόλια για την δική της αναφορά στη νέα δολοφονία νεαρής γυναίκας που συγκλονίζει την κοινή γνώμη, είναι χιλιάδες.

 

«Οι αριστεροί εξαφασιμένοι»

Συγκεκριμένα, η κ. Λατινοπούλου ανέφερε: «Αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση».

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατέθεσε μήνυση στην υποδιεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος Β. Ελλαδος, «μετά από επαναλαμβανόμενες απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας τις οποίες έχω δεχθεί σωρηδόν από ανώνυμους και επώνυμους χρήστες των social media», όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «ήδη αναζητούνται οι δράστες και θα κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες».

 

Η ανάρτησή της στο instagram:

Λατινοπούλου

 

 

Πηγή: Parapolitika.gr