Κυριάκος Πιερρακάκης: «Οργώνει» τις γειτονιές της Αθήνας και φουλάρει τις εκλογικές μηχανές ενόψει της κάλπης (Φωτο)

Το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφτηκε το Θησείο, μια γειτονιά με τεράστια ιστορική κληρονομιά, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με ιδιαίτερα έντονο ρυθμό συνεχίζει τις επισκέψεις του στις γειτονιές της πρωτεύουσας ο Κυριάκος Πιερρακάκης

ενόψει εθνικών εκλογών και της μάχης που θα δώσει στην Α΄ Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και γέννημα θρέμμα της πόλης, καθώς μεγάλωσε και πήγε σχολείο στα Πατήσια, «οργώνει» κάθε Σαββατοκύριακο τις γειτονιές της πρωτεύουσας, θέλοντας να έχει σταθερά καλή επαφή με τους πολίτες, αλλά και να είναι γνώστης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέφτηκε το Θησείο, μια γειτονιά με τεράστια ιστορική κληρονομιά, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δυο χιλιάδες χρόνια μετά από τις αγορεύσεις του Περικλή στο λόφο της Πνύκας, στο Θησείο αισθάνεται κανείς ακόμα το κάλλος της κλασικής εποχής, είτε στο Ναό του Ηφαίστου και τη Στοά του Αττάλου, είτε στους γραφικούς πεζόδρομους, τους γεμάτους από εξαιρετικά μουσεία, χώρους τέχνης και Αθηναϊκά καφέ.
Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, το Θησείο γίνεται καθημερινά αντικείμενο θαυμασμού από χιλιάδες τουρίστες, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια του κέντρου της Αθήνας», σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.