Η αντίδραση Λοβέρδου για τη δήλωση Μαντζουράνη, το μήνυμα προς την Χαριλάου Τρικούπη και η «εξοικίωση» με τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ

Ομως παραβλέπουν κάτι: πως όταν αφήνεις τον λύκο να σου φάει μία φορά τα πρόβατα και δεν αντιδράς, τότε τα πρόβατα θα πάνε σε άλλο «μαντρί»

Λογικό ήταν να ενοχληθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος αλλά και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που «στοχοποιήθηκαν» από τον ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Novartis, επειδή η Χαριλάου Τρικούπη δεν έβγαλε μια ανακοίνωση προκειμένου να σχολιάσει τις δηλώσεις του δικηγόρου, Γιάννη Μαντζουράνη πως «εξαρχής ήταν όλοι τους αθώοι».

Η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς είναι πως στο ΠΑΣΟΚ έχουν εξοικειωθεί με τις «κωλοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τις σχολιάσουν. Ομως παραβλέπουν κάτι: πως όταν αφήνεις τον λύκο να σου φάει μία φορά τα πρόβατα και δεν αντιδράς, τότε τα πρόβατα θα πάνε σε άλλο «μαντρί». Γιατί δεν ισχύει πάντα πως όσους είναι έξω από το μαντρί τούς τρώει ο λύκος. Υπάρχουν και αυτοί που κινδυνεύουν από τον βοσκό, που αφήνει την πόρτα στον λύκο ανοιχτή.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 19/11