Μεγάλη γκάφα του Αθηναϊκού Πρακτορείου (ΑΠΕ)- Αντί για ΣΥΡΙΖΑ έγραψε #Σύριζα ξεφτίλες

Γκάφα του ΑΠΕ σε είδηση για την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρειο Εύβοια

Σε γκάφα υπέπεσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε είδηση που ανέβασε στο twitter για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρειο Εύβοια. Συγκεκριμένα ο συντάκτης του δημοσιεύματος, αντί να χρησιμοποιήσει το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε το γνωστό από τα τρολ του διαδικτύου #Σύριζαξεφτίλες, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Αυγής.

Μεγάλη γκάφα του Αθηναϊκού Πρακτορείου (ΑΠΕ)- Αντί για ΣΥΡΙΖΑ έγραψε #Σύριζα ξεφτίλες
Μετά τις αντιδράσεις το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατέβασε την ανάρτηση στο twitter και έκανε νέα, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τα σωστά hashtags.

Η Αυγή πάντως το πήρε βαρέως και σημειώνει ότι το “Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ως δημόσιος φορέας οφείλει να δώσει απαντήσεις για ποιο λόγο λειτούργησε ως δεξιό τρολ με προκλητική ανάρτηση κατά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.”

 

Μεγάλη γκάφα του Αθηναϊκού Πρακτορείου (ΑΠΕ)- Αντί για ΣΥΡΙΖΑ έγραψε #Σύριζα ξεφτίλες

 

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΑΠΕ

Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε.

Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε “γαλάζιο τσιφλίκι ” με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ.

Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ, Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα.