Χάθηκε στη μετάφραση ο Ανδρουλάκης – Η «εξαφάνιση» κοστίζει δημοσκοπικά στο ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκρινε σκόπιμο να ασχοληθεί με την «πράσινη» ανάπτυξη (μετά τα… πράσινα άλογα και τους πράσινους ήλιους)

Eπιπτώσεις στις δημοσκοπικές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  έχει η εξαφάνιση του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως αναφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος σε μια φάση που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δοκιμάζεται και που δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κερδίσει από τη διαφαινόμενη φθορά της ΝΔ, έκρινε σκόπιμο να ασχοληθεί με την… «πράσινη» ανάπτυξη.

Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth

Μια ακόμη ευκαιρία (από τις πολλές που του έχουν δοθεί) έχει κλοτσήσει ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, που δεν σας κρύβω ότι έχει αρχίσει να μου δημιουργεί εσχάτως τη βεβαιότητα ότι βαριέται και το δείχνει. Σε μια φάση που η κυβέρνηση Μητσοτάκη δοκιμάζεται και που δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να κερδίσει από τη διαφαινόμενη φθορά της ΝΔ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκρινε σκόπιμο να ασχοληθεί με την «πράσινη» ανάπτυξη (μετά τα… πράσινα άλογα και τους πράσινους ήλιους). Η εξαφάνιση του προέδρου Νίκου, όπως είναι λογικό, έχει επίπτωση και στις δημοσκοπικές επιδόσεις του κόμματός του, το οποίο όχι μόνο δεν κερδίζει από τις απώλειες της ΝΔ, αλλά, απεναντίας, δείχνει να μειώνει δυνάμεις.