Παπαδόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν υπάρχουν στο κάδρο τα κόμματα του Βαρουφάκη και του Βελόπουλου

«Για μια κυβέρνηση συνεργασίας και οι δύο πλευρές πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής βόρειου τομέα Αθήνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Αυτοδυναμία της ΝΔ δεν προκύπτει από πουθενά», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη ο υποψήφιος βουλευτής βόρειου τομέα Αθήνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε πως επιτυχία του Νίκου Ανδρουλάκη είναι πως τάραξε τα νερά και για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ είναι στο κάδρο των εξελίξεων.

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως οι συνεργασίες περιέχουν στοιχεία συμβιβασμού.

Ακόμη τόνισε πως για τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν υπάρχουν στο κάδρο, τα κόμματα του Γιάνη Βαρουφάκη και του Κυριάκου Βελόπουλου.

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος εκτίμησε πως ίσως ο πρόεδρος του ΠΑΟΣΚ έχει στο νου του συγκεκριμένα πρόσωπα για την πρωθυπουργία που είναι πιθανόν να γίνουν αποδεκτά από τους κυρίους Μητσοτάκης και Τσίπρα.

Τέλος, ανέφερε πως για μια κυβέρνηση συνεργασίας και οι δύο πλευρές πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις.