Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Α. Τσίπρας εργαλειοποιούν τον ανθρώπινο πόνο

«O ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας εργαλειοποιούν τον ανθρώπινο πόνο και δεν διστάζουν να υιοθετήσουν έμμεσα πολλά από αυτά που λέει η τουρκική προπαγάνδα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης

«O ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας εργαλειοποιούν τον ανθρώπινο πόνο και δεν διστάζουν να υιοθετήσουν έμμεσα πολλά από αυτά που λέει η τουρκική προπαγάνδα και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν αυτό», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για το προσφυγικό-μεταναστευτικό σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

«Η ευαισθησία τους σε αυτό το θέμα είναι κάτι παραπάνω από υποκριτική, καθώς μιλάμε για την Κυβέρνηση της Μόριας που καταδίκασε σύσσωμη η παγκόσμια κοινότητα, ενώ υιοθέτησε μια πολιτική πως στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα», πρόσθεσε.

Ο Γραμματέας της ΝΔ μιλώντας για την πολιτική της κυβέρνησης αναφέρθηκε στο πλαίσιο για τα ασυνόδευτα ανήλικα, στη μείωση των μεταναστευτικών ροών κατά 90%, καθώς και στη σημαντική μείωση την εκκρεμών αιτήσεων ασύλου.

Επίσης, δήλωσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανοί να πουν τα πάντα για να επανέλθουν στην εξουσία, αλλά να δούμε βέβαια και πώς αντιλαμβάνονται την επιστροφή στην εξουσία όταν ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανατριχιαστικά γράφει πως δεν αρκεί η απλή εναλλαγή εξουσίας, αλλά απαιτείται επανεκκίνηση των θεσμών και της Δικαιοσύνης».

«Η ουσία είναι η καρεκλολαγνία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δείχνει πώς αντιλαμβάνονται πραγματικά την Δημοκρατία και τους θεσμούς», συνέχισε, «μιλούσαν για ανύπαρκτα εμβόλια λίγο πριν την εμβολιαστική εκστρατεία, υιοθετούν συχνά την τουρκική προπαγάνδα, είναι ικανοί να συνασπιστούν με οποιονδήποτε, δεν τους ενδιαφέρει τίποτε, παρά μόνο να γυρίσουν στην καρέκλα».

Σχετικά με το θέμα των νόμιμων επισυνδέσεων είπε, μεταξύ άλλων, ότι καταγγέλθηκαν περιστατικά για την περίοδο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά ουδέποτε διερευνήθηκαν.

Απαντώντας σε φραστική επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει η πιο τοξική αντιπολίτευση στην ιστορία του έθνους» και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως «δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά και αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος».

«Δεν σας ένοιαξε ποτέ ούτε η Δημοκρατία ούτε οι θεσμοί. Κυβερνήσατε με τον πιο απολυταρχικό τρόπο και έχετε συγκεκριμένα στελέχη που λένε πως πρέπει να κλείσουμε στη φυλακή πολιτικούς αντιπάλους», συμπλήρωσε.