Νέο παραλήρημα Πολάκη: Πρωτοφανείς απειλές κατά δημοσιογράφων δικαστών και ΑΑΔΕ – Ζητά εισβολή στο κράτος με προγραφές

«Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς...», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης.

Με αυτή τη σκληρή αντίδραση, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» τον Παύλο Πολάκη μετά τη νέα παραληρηματική και πρωτοφανή ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνοντας ουσιαστικά στον βουλευτή Χανίων την πόρτα της εξόδου.

«Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».
Ξαναχτυπά με νέα παραληρηματικού τύπου ανάρτηση στο Facebook – όπου βάλλει κατά πάντων – ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει «βαθύ κράτος» και καταφέρεται κατά δικαστών, τραπεζιτών, δημοσιογράφων και του επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων απειλώντας και προγράφοντας τα 33 πρόσωπα υποστηρίζοντας ότι «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δε διστάζει μάλιστα να παραθέσει ονόματα και φωτογραφικό υλικό, με ειδική μνεία στους 13 δικαστές που καταδίκασαν δίκασαν τον Νίκο Παππά.

 

Ο «αψύς Κρητικός» ζητά να τεθεί υπό δημόσιο έλεγχο η μία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, απαιτεί απόλυση του Γιώργου Πιτσιλή από την ΑΑΔΕ, στοχοποιεί Μέσα Ενημέρωσης, δεσμεύεται για επαναφορά των ρυθμίσεων του νόμου Παππά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγίνει κυβέρνηση.

Οι 15 δημοσιογράφοι των οποίων τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παύλος Πολάκης με το απειλητικό μήνυμα «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» είναι οι: Νίκος Χατζηνικολάου, Δημήτρης Οικονόμου, Σία Κοσιώνη, Δημήτρης Καμπουράκης, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Αυτιάς, Αντώνης Σρόιτερ, Νίκος Στραβελάκης, Τάκης Χατζής, Θανάσης Μαυρίδης, Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιωργος Παπαδάκης, Αλέξης Παπαχελάς και Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Παράλληλα στοχοποιεί και απειλεί και τους 13 δικαστικούς που αποτελούσαν τη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου που καταδίκασε το Νίκο Παππά σε φυλάκιση δύο ετών για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών του 2016. Οι δικαστικοί που κατονομάζονται από τον Παύλο Πολάκη είναι οι: Ανθή Γκάμαρη, Μυρσίνη Παπαχίου, Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, Δήμητρα Ζώη, Ελ. Κατσούλη, Μαρουλιώ Απέργη, Γ. Κατσιμαγκλή, Σπ. Χρυσικοπούλου, Μιχαήλ Πικραμένος, Μ. Σωτηροπούλου, Ρωξάνη Γιαννουλάτου, Στ. Κτιστάκη και Κασσιανή Μαρίνου.

 

Στην απειλητική του ανάρτηση, ο Πολάκης συμπεριλαμβάνει και τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, για τον αναφέρει ότι «η κυβέρνηση της δεύτερης φοράς αριστεράς θα προχωρήσει σε κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή». «ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο Παύλος Πολάκης στοχοποιεί και τους επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών Χρ. Μεγάλου (Πειραιώς), Π. Μυλωνά (Εθνική), Β. Ψάλτη (Alpha Bank) και Φ. Καραβία (Eurobank), φωτογραφίες των οποίων επίσης δημοσιεύει στην ανάρτησή του.