Νέα Δημοκρατία: Δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαντήσεις ο κ. Τσίπρας – Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η υπόθεση με τις «σακούλες με τα μαύρα»

Σκωπτικά σχολιάστηκαν από το γραφείο Τύπου της ΝΔ οι αποκαλύψεις

Ανακοίνωση με το θέμα της σιγής ιχθύος για το θέμα με τις σακούλες εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτήν αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να λογοδοτήσει σε κάποιο σημείο για τις βαλίτσες και τους φακέλους που στέλνονταν προς τον ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του Χρ. Καλογρίτσα.

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Μπορεί ο λαλίστατος, κατά τα λοιπά, κ.Τσίπρας να συνεχίζει τη 12ήμερη αφωνία του για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σχετικά με τις σακούλες με τα μαύρα που πήγαιναν στο κόμμα του, αλλά για πόσο θα συνεχίσει να «πετάει τη μπάλα στην εξέδρα»; Η Εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να ερευνήσει την υπόθεση. Έτσι, ίσως μάθουμε για τις βαλίτσες και τους φακέλους που έφευγαν από το γραφείο του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταλαβαίνουμε πόσο δυσάρεστη είναι αυτή η υπόθεση για τον κ. Τσίπρα αλλά δεν πρόκειται να αποφύγει τις απαιτούμενες απαντήσεις.