ΝΔ: Πυρ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ – Καλεί σε αγώνα ενάντια στην κοινωνία

Κατηγορεί εκ νέου την αντιπολίτευση για υποκίνηση σε συνολικά 31 πορείες

Τα πυρά της εξαπολύει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία με νέα ανακοίνωση.

 

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα», τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

 

 

Ειδικότερα, η τοποθέτηση εστιάζεται στην κινητοποίηση που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να λάβουν μέρος σε πορείες, τη στιγμή που η Ελλάδα «φλέγεται υγειονομικά».

 

 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

 

«Την ώρα που η κοινωνία δίνει σκληρή μάχη με την πανδημία και οι υγειονομικοί παλεύουν στα νοσοκομεία να σώσουν ζωές, σύσσωμος ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα στελέχη του και τους επικοινωνιακούς του βραχίονες καλεί τον κόσμο σε 31 πορείες σήμερα και αύριο σε όλη την Ελλάδα».

«Αδιαφορώντας για τη διασπορά του ιού και για τις ολέθριες υγειονομικές συνέπειες καλούν σε αντικυβερνητικό αγώνα. Αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να καλούν σε αγώνα ενάντια στο σύνολο της κοινωνίας, προσβάλλοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που τηρεί τα μέτρα.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύβεται πλέον, ούτε πίσω από χούλιγκαν, ούτε πίσω από μπαχαλάκηδες. Είναι ο ίδιος που καλεί. Η προσωπική ευθύνη του κ.Τσίπρα είναι τεράστια».