ΝΔ – ΟΝΝΕΔ: Στήριξη στο έργο των οργανώσεων προσφοράς

Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ “ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ”

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στηρίζουν το έργο των οργανώσεων προσφοράς και συμβάλλουν στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν οικονομικούς πόρους.

Είναι η τρίτη κατά σειρά δράση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Νοιαζόμαστε”, μετά τη ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με εθελοντές και το κάλεσμα για συμμετοχή στις αιμοδοσίες εκτός νοσοκομείων, δράσεις οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρα δύσκολες, δεν πρέπει όμως να αμελήσουμε εκείνους τους οργανισμούς των οποίων η λειτουργία εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμβολή της καθεμίας και του καθενός από εμάς».

«Συνεισφέρουμε με συντεταγμένο τρόπο», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ώστε αυτή η κρίση να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι μαζί με ανθρωπιά, υπευθυνότητα και φιλότιμο θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».

ΝΔ και ΟΝΝΕΔ παραθέτουν κάποιες από τις πιο αντιπροσωπευτικές οργανώσεις σε διαφορετικά πεδία προσφοράς, «χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές άλλες αντίστοιχες προσπάθειες άξιες στήριξης σε πανελλήνιο αλλά και τοπικό επίπεδο».