Μετά την ακύρωση της ΔΕΘ ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναζητεί εναλλακτικές προτάσεις

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Άλλες λύσεις ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς.

 

 

 

Εναλλακτικά σενάρια και προτάσεις μετά την απόφαση ακύρωσης της 85ης ΔΕΘ αναζητούν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και η διοίκηση της ΔΕΘ.

 

 

Οπως γνωστοποίησε ο δήμος, η επόμενη μέρα αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεδιάσκεψης που οργανώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, με πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, και τη συμμετοχή του προέδρου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων (ΔΕΘ) Κεντρικής Μακεδονίας, δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, καθώς και του προέδρου της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσου Τζήκα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν οι δυνατότητες διοργάνωσης -με τη χρήση των νέων τεχνολογιών- γεγονότων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν αντίβαρο στην ακύρωση της εφετινής ΔΕΘ, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την προσαρμογή των κλαδικών εκθέσεων στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

 

 

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας θα φέρουν στο τραπέζι του διαλόγου τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, διοργανώνοντας μια διευρυμένη τηλεδιάσκεψη, ώστε να συζητηθούν όλα τα εναλλακτικά σενάρια και να διατυπωθούν συγκεκριμένες προτάσεις.