Λοβέρδος: Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση

Σε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 15 λεπτών ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε αναλυτικά την υποψηφιότητα του...

Σε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 15 λεπτών ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε αναλυτικά την υποψηφιότητα του.

 

 

 

«Αρχίζει η διαβούλευση. Πράσινη Επανάσταση, για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Περιμένω τις θέσεις, προτάσεις ή και ενστάσεις σας πάνω στο περιεχόμενο της πολιτικής μου διακήρυξης στο www.green-revolution.gr», αναφέρει στο post στο Facebook.

«Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα», αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την έναρξη της διαβούλευσης της πολιτικής διακήρυξής του, που έδωσε στη δημοσιότητα.

«Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος, κάνοντας σαφές ότι επιθυμεί επιστροφή στο ιδρυτικό όνομα και τα σύμβολα του κόμματος, δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ με τον πράσινο ήλιο του – αντί του ΚΙΝΑΛ.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνιάς μας. Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας.Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.