ΚΙΝΑΛ: Προβάδισμα Λοβέρδου στην κούρσα για την ηγεσία του

Σε όλα τα κοινά ως προς τα οποία μπορεί να γίνει ανάλυση

Σημαντικό προβάδισμα του Ανδρέα Λοβέρδου στην κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δείχνει η δημοσκόπηση της Opinion Poll.

 

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα:

 

Η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδο έχει σοβαρό προβάδισμα τόσο στην κοινή γνώμη, όσο και στους πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, αλλά και σε όσους σκέφτονται να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές, με ποσοστά 27.3%, 37.1% και 38.8% αντίστοιχα.

 

 

Ουσιαστικά σε όλα τα κοινά ως προς τα οποία μπορεί να γίνει ανάλυση ( φύλο, ηλικιακή κατηγορία, κομματικός και ιδεολογικός αυτοπροσδιορισμός) παρουσιάζει προβάδισμα.

 

 

Στην κοινή γνώμη δεύτερη έρχεται η Φ. Γεννηματά με 15% και ακολουθούν οι Ν.Ανδρουλάκης με 11.5%, ο Π. Γερουλάνος με 8.7% και ο Χ. Καστανίδης με 6.7%.

 

 

Στους πρώην ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ περνάει στην δεύτερη θέση ο Ν. Ανδρουλάκης με 22% και ακολουθούν Φ. Γεννηματά 19.7%, Π. Γερουλάνος 9.1% , Χ. Καστανίδης 3.8%.

 

 

Ανάμεσα σ΄αυτούς που σκέφτονται να συμμετέχουν στις εκλογές 2ος έρχεται ο Ν. Ανδρουλάκης με 17.9% και ακολουθούν Φ. Γεννηματά 15.7%, Π. Γερουλάνος 10% , Χ. Καστανίδης 5.9%.

 

 

Προηγείται και σε δημοφιλία

 

Πράγματι ως προς την δημοφιλία προηγείται και πάλι ο Α. Λοβέρδος στην κοινή γνώμη με 39. 4% και ακολουθούν Ν.Ανδρουλάκης με 37.1% Φ. Γεννηματά 34.2%, Π.Γερουλάνος με 28.2% και Χ. Καστανίδης.

 

 

Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά γίνονται Ν. Ανδρουλάκης 69.7%, Α. Λοβέρδος 69%, Φ.Γεννηματά 59.1%, Π. Γερουλάνος 48.5%, Χ.Καστανίδης 33.4%. Ανάμεσα σ΄αυτούς που σκέφτονται να συμμετέχουν η δημοφιλία διαμορφώνεται: Α.Λοβέρδος 58%, Ν.Ανδρουλάκης 54%, Φ.Γεννηματά 42.4%%, Π. Γερουλάνος 38.1%%, Χ.Καστανίδης 28.2%.

 

 

Σύμφωνα με την έρευνα, o Ανδρέας Λοβέρδος προηγείται σε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στις απαντήσεις στα ερωτήματα:

 

 

ποιος μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα πορεία,

ποιος βρίσκεται πιο κοντά στην κοινωνία,

ποιος μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ, ποιος είναι πιο σύγχρονος,

ποιος είναι πιο δυναμικός τόσο στην κοινή γνώμη, όσο και στους πρώην ψηφοφόρος του ΚΙΝΑΛ και σε όσους σκέφτονται να ψηφίσουν.