ΚΙΝΑΛ για την επιστολή της Ν. Γιαννακοπούλου: «Οι προσωπικές απόψεις να είναι επί της ουσίας»

ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ

Υποβαθμίζουν το θέμα της επιστολής της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την Φώφη Γεννηματά, στελέχη της στη Χ. Τρικούπη.

Απαντώντας στα όσα αναφέρει η Ν. Γιαννακοπούλου, σε ένα άτυπο σχολιό τους, συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά σημειώνουν: «Οταν κάποιοι έχουν προσωπικές απόψεις καλό είναι να τις καταθέτουν γραπτώς. Και ακόμη καλύτερα αυτές να είναι επί της ουσίας».

Ωστόσο, στην διαρροή αυτή δεν απαντώνται όσα θίγει στην επιστολή της η Ν. Γιαννακοπούλου για την λειτουργία της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, για την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος, όπως π.χ. την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τις ΜΚΟ όσο και για την έντονη φημολογία της συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ.
«Ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο πρέπει επίσης να συζητήσουμε είναι όλη αυτή η φημολογία για μορατόριουμ με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συναντήσεις που γίνονται και τις προοπτικές δήθεν συγκλίσεων στην Βουλή και όχι μόνο που δεν στηρίζεται σε καμία απόφαση συλλογικού οργάνου του Κινήματος, ούτε αποφάσεων Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΙΝΑΛ […] Η όλη συζήτηση αυτή δημιουργεί θολούρα, ασάφεια και απογοήτευση ανάμεσα στους φίλους μας και εμείς οφείλουμε να δώσουμε σαφείς, ολοκληρωμένες, ειλικρινείς απαντήσεις», επισημαίνει μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου