Κικίλιας για πρόταση δυσπιστίας: Λίγο πριν τις εκλογές, είναι προφανές ότι αυτή η ιστορία είναι κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού

«Πρέπει να αφήσουμε τη δικαστική εξουσία να κάνει τη δουλειά της», τόνισε ο υπουργός Τουρισμού

«Δύο μήνες πριν τις εκλογές, είναι προφανές ότι αυτή η ιστορία, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή είναι κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού», τόνισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Θα ήθελα να δω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να βρίσκεται άκρη σε αυτήν την ιστορία των υποκλοπών, θολώνει τα νερά, στέλνει αμφίσημα μηνύματα και μπλέκει τον κόσμο. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαστική εξουσία να κάνει τη δουλειά της».

«Γίνεται για συγκεκριμένο λόγο προεκλογικά, δεν λύνονται με αυτόν τον τρόπο τα θέματα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ελληνική Δικαιοσύνη. Οι κύριοι μιλάνε τώρα για στοιχεία σε ό,τι αφορά τις υποκλοπές. Ο πρωθυπουργός έξι μήνες πριν και πήρε μέτρα, έκανε κινήσεις, αποδέχθηκε τα όποια λάθη και προχώρησε σε νομοθετικές πρωτοβουλίες και άνοιξε τον δρόμο για τη Δικαιοσύνη. Άρα, να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και να το σεβαστούμε όλοι», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

Τουρισμός για Όλους: Τη Δευτέρα η νέα κλήρωση για τα vouchers

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου θα γίνει η κλήρωση για άλλα 125.000 vouchers των 150-300 ευρώ.

Όπως τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, το τελευταίο εξάμηνο έχουν στηριχθεί με το πρόγραμμα αυτό πένω απο 400.000 δικαιούχοι. Μάλιστα, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι με διάταξη που έφερε στη Βουλή το υπουργείο, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα συνεχιστεί μέχρι το 2024.