Κεραμέως για πρωτοσέλιδο «Δημοκρατίας»: Λάσπη στον ανεμιστήρα, άθλιες επιθέσεις που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή

«Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η υπουργός Παιδείας , Νίκη Κεραμέως, εξαπολύει τα «πυρά» της κατά του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας «Δημοκρατία», όπου και «κοσμεί» το πρωτοσέλιδό της με μία αναφορά σε σχέση με «χρωστούμενα κοινόχρηστα» της υπουργού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ίδια, τονίζεται ότι με βάση τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021 του ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης. η οικογένεια Κεραμέως «έχει δικαιωθεί« και ότι «καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται».

Παράλληλα, τονίζεται ότι «θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός οτι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».