Καϊλή: Nα πουν Ανδρουλάκης, Γερουλάνος και Χρηστίδης ποιον θα ορίσουν να δώσει τη μάχη του προϋπολογισμού

Νέα καρφιά από την ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής

Για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής μίλησε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, που τους ενδιαφέρει η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ, με κριτήρια εθνικά γιατί αφορά το μέλλον της χώρας, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες

«Όσο μεγαλύτερη θα είναι η συμμετοχή, τόσο θα σπάσουν οι κομματικοί μηχανισμοί. Και αυτό θα φέρει μόνο υγεία», τόνισε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

«Αν κάποιος ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ ή κάποιο άλλο κόμμα και τον ενδιαφέρει να έχει την επιλογή του ΠΑΣΟΚ, αν εκλεγεί αρχηγός κάποιος που τον εκφράζει η πολιτική του πλατφόρμα, είναι καλοδεχούμενος» είπε η Εύα Καϊλή, στηλιτεύοντας ταυτόχρονα κάποια στελέχη του κόμματός της που επιχειρούν να παρέμβουν στη διαδικασία και δημιουργούν ζητήματα.

 

Νέα καρφιά κατά εξωκοινοβουλευτικών υποψηφίων

Στη συνέχεια, η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής έθεσε εκ νέου το ζήτημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, λέγοντας ότι στις 15 Δεκεμβρίου που είναι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο νέος αρχηγός θα πρέπει να μιλήσει και αντιπαρατεθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι που δεν είναι βουλευτές. Αν κάποιος ήθελε να είναι βουλευτής, θα έπρεπε το 2019 να δώσει την εθνική μάχη και να προσπαθήσει να στηρίξει την Παράταξη», είπε η Εύα Καϊλή και συμπλήρωσε:

«Αν μη τι άλλο, οι τρεις υποψήφιοι (Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης) που δεν είναι στη Βουλή θα πρέπει να ορίσουν ποιος θα μιλάει και θα αντιπαρατεθεί απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Αλέξη Τσίπρα, πως θα δευτερολογεί και πως θα ακολουθείτε η γραμμή εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», επισήμανε με νόημα η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.