Η συμφωνία του Μυστακίδη για την ABBank, η μετακόμιση της Α’ Αθήνας στην Καρδίτσα, ο εφοπλιστής Πατέρας και το αυξημένο κόστος της Γραμμής 4 του Μετρό

«Έπειτα από κάμποσα χρόνια έχουν έρθει στη μόδα οι κάθε μορφής και συγγένειας Παπανδρέου»

Για δήμαρχος Κηφισιάς ο εγγονός Παπανδρέου…
– Φαίνεται ότι έπειτα από κάμποσα χρόνια έχουν έρθει στη μόδα οι κάθε μορφής και συγγένειας Παπανδρέου. Δυσκολεύομαι να εξηγήσω διαφορετικά την πληροφορία που μου έφτασε χθες αργά το βράδυ, σύμφωνα με την οποία κάποιοι (όχι λίγοι) πιέζουν τον εγγονό του Ανδρέα, Κώστα Κατσανέβα (γιο της κόρης του, Σοφίας), προκειμένου να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς. Μέχρι στιγμής ο «μικρός» δεν έχει δώσει απάντηση, αφού δεν έχει και μεγάλη «καψούρα» (σε αντίθεση την υπόλοιπη οικογένεια) για ν’ ασχοληθεί με τα κοινά.

…και για περιφερειάρχης ο Ιωακειμίδης
– Σε αντίθεση με τον νεαρό Κατσανέβα, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται, και μάλιστα με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, η πληροφορία της στήλης σύμφωνα με την οποία ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σκέφτεται σοβαρά να ανακοινώσει την κάθοδό του στην Περιφέρεια Αττικής. Ο κύβος ερρίφθη, αφού, όπως μαθαίνω, ο δήμαρχος έχει λάβει την απόφαση να βρεθεί απέναντι στον συναγωνιστή Πατούλη. Μάλιστα, οφείλω να επισημάνω ότι πριν καλά καλά προλάβει να το σκεφτεί, έσπευσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δηλώσουν τη στήριξή τους, σε μια υποψηφιότητα που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

 

Διαβάστε περισσότερα στο powergame.gr