Η πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Μ. Ζορμπά επιτίθεται στην παρέλαση και στους ξένους επισήμους

«Ας ξαναβρούμε το χιούμορ και την αλήθεια μας κι ας ξεχάσουμε γρήγορα όσα είδαμε».

Κατά του εορτασμού της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση στράφηκε η πρώην υπουργός.

 

Σε μια πραγματικά αμφιλοφόμενη ανάρτηση στα social media η πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Ζορμπά κατακεραυνώνει τους εορτασμούς για την Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θέλει να ξεχάσει όσα είδε να διαδραματίζονται κατά τη χθεσινή μέρα.

 

Όχι μόνο δεν «εγκρίνει» κατά την άποψή της τους εορτασμούς και την διαδικασία που ακολουθήθηκε, αλλά «τα βάζει» ακόμη και με τους ξένους, υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας, οι οποίοι όπως λέει… αγγαρεύτηκαν.

 

Ειδικότερα, η κ. Μυρσίνη Ζορμπά, σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία συνοδεύει με ένα σκίτσο του Μποστ, καταφέρεται με σφοδρότητα στους εορτασμούς της χώρας μας για την ιστορική Επέτειο από το 1821 γράφοντας χαρακτηριστικά:

 

«Μετά το τέλος της παρέλασης και τον κενό νοήματος επίσημο εορτασμό με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγγαρεμένων ξένων επισήμων στον έρημο δημόσιο χώρο της πονεμένης και σε αποκλεισμό πόλης, μετά την ασημαντολογία και τιποτολογία των σχολιασμών της δημόσιας τηλεόρασης, μετά τις αερολογίες και τις αφόρητες κοινοτοπίες λόγων και χαιρετισμών, ας ξαναβρούμε το χιούμορ και την αλήθεια μας κι ας ξεχάσουμε γρήγορα όσα είδαμε».

 

Δείτε την ανάρτησή της: